Afdrukken
Hits: 17373

Een Italiaans Feest

Bak je eigen pizza 

Bij dit thema worden de kinderen omgetoverd in echte pizzabakkers. In dit thema doen we verschillende spelletjes zoals: Ringen om de neus van Pinoccio, Tekenen als Michelangelo, een proeftest en de pizzeria koerier wedstrijd. Natuurlijk zitten er in deze feestkist ook ballonnen, pizzaborden, slingers, bekers, servetten, een fotoplaat en decor versiering.

In deze kist zitten de volgende materialen:

Wanneer jullie kiezen voor pakket 2 dan ontvangen jullie ook:

De kinderen nemen het volgende mee naar huis:

Feestkist reserveren

Wat kost het feestje thuis of in een zaal?

Pakket 1: Basis

Pakket 2: Uitgebreid

Pakket 3: Luxe

€ 50,- € 85,-  € 125,-
De feestkist voor 8 kinderen. De feestkist voor 8 kinderen. De feestkist voor 8 kinderen.
  Jullie ontvangen ook uitnodigingen, koksmutsen, materiaal om maskers uit Venetië te knutsellen, cadeautjes voor de gasten, naamstickers, diploma's en een cadeautje voor de jarige. Je hoeft zelf niks meer te regelen. Je hebt in 1x alles in huis!

Jullie ontvangen ook uitnodigingen, koksmutsen, materiaal om maskers uit Venentië te knutselen, cadautjes voor de gasten, naamstickers, diploma's en een cadeautje voor de jarige. 

Je hoeft zelf niks meer te regelen. Je hebt in 1x alles in huis!

    We verzorgen schmink of helpen bij het knutsselen en de spelletjes. Kinderen vinden het schminken vaak erg leuk en het is altijd fijn als er een paar extra handen zijn om te helpen op een kinderfeestje. 

Feestkist reserveren

Voor elke extra feestvierder betaal je € 5,- extra.

We gaan uit van een feestje van 2 uur. Wanneer je graag wilt dat we langer blijven of dat er een extra begeleider komt, dan hanteren we een uurtarief van 25 euro per extra uur per begeleider.

 Tegen meerkosten is het ook mogelijk om:

De feestkist te laten bezorgen.

Feest garantie

Wij geloven dat de kans op een onvergetelijke verjaardag pas echt groot wordt als jij je als ouder geen zorgen meer hoeft te maken over de organisatie en de uitvoering.
Uniek in Nederland: Alleen Elkedagfeest.nl biedt de feest garanties. Dit zijn garanties die het verjaardagsfeest voor jouw kind tot een succes maken.

Welke feestkisten zijn er?

Feestkist reserveren

Borgsom

Schoonmaken en stomen van de verkleedkleren wordt gedaan door Elkedagfeest.nl. Elkedagfeest.nl vraagt een borgsom van € 50,-. De borgkosten krijg je terug wanneer er geen beschadigingen of vermiste materialen zijn. Elkedagfeest.nl kijkt de kist na en houdt bij beschadiging of vermiste materialen het bedrag van de borg in.

Halen of brengen?

Afhalen van de verkleedkist kan de dag voor het feestje (of in overleg). Mocht je geen auto hebben en je minder dan 150 km van Oost-Souburg af woont, brengen wij de feestkist tegen vergoeding met de auto bij u thuis. Wij berekenen de afstanden met Google route. Wij berekenen een km vergoeding van 40 cent. per km, exclusief eventuele tolgelden. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op. Je kunt ook kiezen voor onze themapakketten die geschikt zijn voor het versturen per post.

Voor meer informatie over dit onderwerp, klik hier.

Wil je een ander stoer feest? 

Kijk dan ook eens bij ridderfeest of brandweerfeest.

Wil je dit feestje houden op een bijzondere locatie?

Kijk dan ook eens op onze pagina "Feest op een bijzondere locatie", waarbij je dit feest kunt vieren bij Pizzeria La Gondaeria La Gonda.