Afdrukken
Hits: 1804
De paraplu van de nanny

Het Nanny event of de kinderopvang.

Zoek je een nanny voor een familiefeest of bruiloft, voor een bedrijfsfeest, of kinderanimatie voor een evenement? Wij verzorgen met plezier voor het entertainment van en de zorg voor de kinderen. Zo hebben jullie een geweldige dag, en de kinderen ook!

Feestkist reserveren

Pakket 1: Basis

Pakket 2: Uitgebreid

Pakket 3: Luxe

Spelletjes die helemaal passen bij de bruiloft
Knutselen in het thema
Super leuk aangeklede tafel
Spelletjes die helemaal passen bij de bruiloft
Knutselen in het thema
Super leuk aangeklede tafel.
We bieden maatwerk. We denken mee over de beste invulling voor jullie specifieke vraag en maken daarvoor een speciaal programma.
  Schminken (indien gewenst)
Verkleedkleren en spiegel en een fotomoment
 

De prijs is afhankelijk van de opdracht. In het algemeen kan worden gezegd dat de kosten € 75,- per uur zijn per nanny exclusief BTW. De totale prijs is afhankelijk van de locatie, het aantal kinderen en hun leeftijd. We maken graag een offerte voor jullie. Voor meer informatie, klik hier.

 

Feestkist reserveren

Tegen meerkosten is het ook mogelijk om:

Feest garantie

Wij geloven dat de kans op een onvergetelijke feest pas echt groot wordt als jij geen zorgen meer hoeft te maken over de organisatie en de uitvoering.
Uniek in Nederland: Alleen Elkedagfeest.nl biedt de feest garanties. Dit zijn garanties die jullie feest of evenement een succes maken.

Reiskosten

Wij berekenen een km vergoeding van 40 cent. per km, exclusief eventuele tolgelden. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op. Voor meer informatie over dit onderwerp, klik hier.